Захисти дипломних проектів студентів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання
22-25 червня 2020 року на кафедрі технологій харчових виробництв і ресторанного господарства було проведено захисти дипломних проектів студентів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання.
На розгляд комісії у складі Ремізової Н. Л. (начальниця випробувальної лабараторії ДП “Полтавський регіональний науково-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації” – голова комісії), Хомич Г. П. (завідувачка кафедрою ТХВРГ, д.т.н., професор), Ткач Н.І. (к.т.н., доцент), Левченко Ю. В. (к.т.н., доцент), Львової С.В. (секретар) було представлено 38 бакалаврських проектів.
Захисти дипломних проектів проводилися дистанційно з допомогою сучасних інформаційних технологій в онлайн-режимі. Отримані позитивні результати засвідчили високу якість виконання проектів та підготовки студентів. Комісією відзначено актуальність представлених робіт та запропонованих технологій і інженерних рішень для розвитку галузі ресторанного господарства.
Вітаємо студентів з успішним захистом дипломних проектів, бажаємо успіхів та плідної професійної діяльності!