Eng
89

Захисти магістерських робіт студентів освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» денної та заочної форм навчання.

26 червня 2020 року на кафедрі технологій харчових виробництв і ресторанного господарства відбулися захисти магістерських робіт студентів освітньої програми «Технології в ресторанному господарстві» денної та заочної форм навчання.

На розгляд комісії у складі Ремізової Н. Л. (начальниця випробувальної лабараторії ДП “Полтавський регіональний науково-технічний центр стандартизації, метрології та сертифікації” – голова комісії), Хомич Г. П. (завідувачка кафедрою ТХВРГ, д.т.н., професор), Ткач Н.І. (к.т.н., доцент), Левченко Ю. В. (к.т.н., доцент), Львової С.В. (секретар) було представлено 10 магістерських робіт, які були виконані в рамках актуальних сьогоденних проблем галузі харчової промисловості та ресторанних технологій.

Магістранти гідно представили результати своїх наукових досліджень та отримали хороші оцінки своїх робіт. Голова комісії зазначила, що поряд із ґрунтовним теоретичним аналізом обраних технологій, студентами отримані вагомі наукові результати, розроблені сучасні технології харчової продукції, які мають практичну цінність та перспективність для впровадження у виробництво. Чотири студенти отримали дипломи з відзнаками.

Вітаємо молодих фахівців з успішним завершенням навчання! Бажаємо подальших успіхів, професійного зростання та самореалізації!

БІЛЬШЕ НОВИН