Вітаємо наших технологів з високими нагородами на BestCookFest–2025!

15–16 жовтня 2025 року студенти спеціальності G 13 «Харчові технології» Полтавського університету економіки і торгівлі взяли участь у VIII Міжнародному конкурсі ресторанних технологій «BestCookFest–2025», що відбувся у стінах Державного торговельно-економічного університету (м. Київ).
Метою конкурсу є розвиток професійної майстерності, творчих здібностей і популяризація новітніх досягнень у ресторанному господарстві, впровадження інноваційних кулінарних ідей та демонстрація високого рівня підготовки майбутніх фахівців.
Наші студенти вкотре підтвердили свій професіоналізм, продемонструвавши справжній талант, креативність і вміння поєднувати традиції з сучасними технологіями кулінарного та кондитерського мистецтва.
Вітаємо переможців конкурсу!
ШЕВЧЕНКО ДІАНА (гр. РТ б-31) – Золота медаль у номінації С1. Страви сучасної української кухні.
БУТКО РОСТИСЛАВ (гр. ХТІ б-41) – Срібна медаль у номінації С5. Best Pastry Chef Junior.
БРУСКО ВІКТОРІЯ (гр. РТ б-21) – Срібна медаль у Арт-класі D5. Бенто-торт.
Окрема гордість — Золота медаль нашої кулінарної команди у номінації ГАСТРО-ФЕСТ АВТЕНТИЧНИХ СМАКІВ УКРАЇНИ!
Страва «Гречані галушки в вершково-грибному соусі з крафтовим сиром», приготована на відкритому вогні, підкорила не лише поважне журі конкурсу, а й киян та гостей фестивалю.
Щира подяка Громадській спілці “Український кулінарний союз” та Державному торговельно-економічному університету за чудову організацію конкурсу, який став справжнім майданчиком для розвитку молодих кулінарів і кондитерів, спілкування, натхнення та обміну досвідом.
Разом ми формуємо гастрономічну культуру України, підтримуємо талановиту молодь і розвиваємо ресторанну галузь задля спільної мети — процвітання нашої країни!
















