Eng
34

23 вересня 2021 року було проведено WORK-SHOP «Сучасні тренди ресторанного бізнесу»

23 вересня 2021 року у приміщенні навчально-виробничого комбінату ПУЕТ (філіалу кафедри готельно-ресторанної та курортної справи) було проведено WORK-SHOP «Сучасні тренди ресторанного бізнесу» для здобувачів 1 та 2 курсів початкового рівня вищої освіти (молодший бакалавр) та першого (бакалавського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа». З привітальним словом до здобувачів звернулися ректор університету д.і.н., професор О. О. Нестуля, директор навчально-наукового інституту денної освіти к.т.н., доцент Ткаченко Аліна Сергіївна, завідувач кафедри готельно-рестранної та курортної справи д.т.н., професор Т. В. Капліна. У роботі WORK-SHOP приймали участь стейкголдери:Рибка Тетяна – сирний сомельє, співвласниця магазину «Сирне королівство», яка розповіла про сучасні тренди сирної культури, про нові страви та сирні тарілки в усьому їхньому різноманітті, надала поради щодо вживання сирів, їх поєднання тощо. Холоденко Максим – власник кав’ярні «Сахара не надо» м. Полтава, який за результатами конкурсу «Народний лате – артист 2021» став одним з кращих майстрів з лате-арту в Україні; випускник спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ПУЕТ (2018 р.). Котєнєва Світлана – аква-сомельє, представник ТОВ «Світанок» м. Полтава, фахівець у галузі мінеральних вод.У приємній дружній атмосфері студенти поглибили теоретичні знання і набули практичних навиків. Дякуємо стейголдерам за таку мотивацію для наших здобувачів та чекаємо на нові зустрічі!

БІЛЬШЕ НОВИН