Eng
41

Італія на смак: гастрономічний майстер-клас у ПУЕТ у межах міжнародного проєкту EuroEst 2025

30 квітня Полтавський університет економіки і торгівлі перетворився на справжню італійську кулінарну майстерню. В межах міжнародного проєкту EuroEst 2025 відбувся надзвичайно теплий, смачний і натхненний майстер-клас з приготування м’ясної страви Під керівництвом італійського шефа Джанфранко Брешіа студенти дізнавалися смачнющі секрети приготування

Допомагала учасникам т’юторка проєкту Софія Міщенко, яка не лише підтримувала в процесі приготування, а й знайомила з основами італійської мови, культурними особливостями та гастрономічною термінологією. Завдяки цьому студенти отримали не тільки кулінарні, а й мовні навички — справжнє занурення у середземноморський світ

І на завершення — те, чого всі чекали з нетерпінням: дегустація! Учасники мали можливість скуштувати власноруч приготовану страву, насолодитися її смаком та відчути гордість за свої кулінарні досягнення. Щиро дякуємо нашим партнерам – Асоціації U.C.M– Italy за можливість реалізувати такий теплий і насичений подіями захід. Завдяки вашій підтримці студенти ПУЕТ отримують незабутній досвід і надихаються на нові звершення!

20
БІЛЬШЕ НОВИН