Команда «Школи НАССР» підготувала практичний посібник «Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів»
Вийшов з друку практичний посібник «Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів» під авторством викладачів науково-тренінгової лабораторії «Школа НАССР» Аліни Ткаченко, Юлії Басової, Олени Горячової, Наталії Катеренчук.
Даний посібник було підготовлено та опубліковано в рамках реалізації Марафону підтримки підприємництва Програми «Бізнес-Влада-Наука як взаємодія для результату». Ця Програма ініційована за підтримки Департаменту економіки і інвестицій Полтавської міської ради. Посібник складається з 3 розділів, де описано основні поняття системи НАССР, програми-передумови системи НАССР, а також кроки впровадження системи управління харчових продуктів, заснованої на принципах НАССР. Посібник вийшов загальним накладом 100 екземплярів. Вони будуть безкоштовно передані представникам малого та середнього бізнесу м. Полтави.
Детальніше посібник «Впровадження системи НАССР для операторів ринку харчових продуктів»