Eng
TOP NEWS

ПУЕТ в п’ятірці кращих приватних закладів вищої освіти за оцінкою роботодавців

📌За рейтингом приватних закладів вищої освіти України від Всеукраїнського Об’єднання організацій роботодавців Полтавський університет економіки і торгівлі в п’ятірці кращих закладів вищої освіти, що надають вищу освіту за кошти фізичних та юридичних осіб. В основі узагальненого рейтингу врахована спільна робота академічної спільноти університету та її результативність за підсумками рейтингу «Scopus», «ТОП-200 Україна» та визнання від […]

657
ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Ви переглядаете тег: HACCP

Круглий стіл “Європейський досвід впровадження системи НАССР”: Ділимося знаннями та надбаннями

Круглий стіл об'єднає представників державних органів, громадських організацій, наукових установ та підприємницьких структур, які діляться своїми знаннями та досвідом з впровадження та розвитку системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) згідно європейських стандартів.

67

Безкоштовне навчання з впровадження системи НАССР від Європейського проєкту Еразмус+: Набір учасників триває!

Україна продовжує активно рухатися вперед у впровадженні сучасних стандартів управління безпечністю харчових продуктів. Важливим кроком у цьому напрямку є навчання з системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) за європейським досвідом, яке надається безкоштовно в рамках проєкту “Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР” за підтримки Програми Еразмус+. Метою цього курсу є поширення європейського […]

53

School Chef’s Training Hubs Development – ПУЕТ долучається до реформи шкільного харчування

31 серпня директорка інституту денної освіти Аліна Ткаченко провела онлайн-зустріч з майбутніми тренерами кулінарних хабів у рамках проєкту School Chef’s Training Hubs Development та реформи шкільного харчування, ініційованої офісом Першої Леді Олени Зеленської. Учасники розібрали питання державних перевірок шкільних харчоблоків, впровадження системи НАССР, дотримання законодавства про інформацію щодо харчових продуктів для споживачів, використання органічних продуктів […]

114

Запрошуємо на вебінар “Контроль за шкідниками”

Запрошуємо Вас на онлайн-навчальний вебінар, що відбудеться 1 серпня 2023 року, з привласнюваною темою “Контроль за шкідниками”. Ця подія організована Школою НАССР Полтавського університету економіки і торгівлі та спеціально розрахована на операторів ринку харчових продуктів, таких як Ви. На нашому заході ви зможете ознайомитись зі всіма вимогами до контролю за шкідниками, які закріплені у законодавстві. […]

79

Долучаємося до реформування шкільного харчування

Директор інституту денної освіти, керівник “Школи НАССР” Полтавського університету економіки і торгівлі Аліна Ткаченко  провела навчання з організації шкільного харчування, дотримання гігієнічних вимог та впровадження системи НАССР у закладах освіти  у рамках проєкту “Підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання у сфері організації роботи та підвищення кваліфікації кадрів для шкільних їдалень”. Проєкт реалізовується за підтримки Швейцарії Міністерством […]

56

Долучаємося до проєкту «Діємо для здоров’я»

28 березня директорка інституту денної освіти, керівниця «Школи НАССР» Аліна Ткаченко провела навчання щодо впровадження системи НАССР у рамках тренінгу для медичних працівників закладів загальної середньої освіти Полтавської області «Здорова школа: зміцнення здоров’я і профілактика неінфекційних захворювань у закладах освіти». Захід відбувся у рамках проєкту «Діємо для здоров’я», який реалізується за підтримки Швейцарії, що надається […]

58

Полтавський університет економіки і торгівлі відтепер є асоційованим членом Асоціації з інтеграції НАССР

У Полтавському університеті економіки і торгівлі уже кілька років успішно діє «Школа НАССР». За цей час її фахівцями проведено чимало тренінгів, консультацій, круглих столів тощо. На шляху євроінтеграції України,  неабиякого значення набуває вивчення практичних аспектів впровадження системи НАССР у освітньому процесі. Розуміючи важливість вивчення цього напрямку студентами освітніх програм «Експертиза та митна справа», «Товарознавство і […]

72

Про підсумки другого року проекту Еразмус+ «Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)»

15 грудня 2021 року відбулося підсумкове заняття  за курсом «Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)». Навчальний курс був створений та імплементується в рамках реалізації проекту Жан Моне Модуль Програми Європейського Союзу Еразмус+. Проект з 2020 року реалізує Полтавський університет економіки і торгівлі. Понад 60 операторів ринку харчових продуктів з усієї України пройшли […]

49

У Полтавському університеті підвели підсумки другого року проєкту Еразмус+ про систему безпечності харчових продуктів

15 грудня 2021 року відбулося підсумкове заняття за курсом “Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)”. Навчальний курс був створений та імплементується в рамках реалізації проекту Жан Моне Модуль Програми Європейського Союзу Еразмус+. Проект з 2020 року реалізує Полтавський університет економіки і торгівлі. Понад 60 операторів ринку харчових продуктів з усієї України пройшли […]

50

Полтавців запрошують на безкоштовне навчання за курсом «Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР»

Оголошено відбір учасників безкоштовне навчання за курсом «Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР». Про це повідомили у Полтавському університеті економіки і торгівлі. Навчання здійснюється в рамках реалізації проекту «Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР» 621189-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE Програми Еразмус+. Мета курсу: поширення європейського досвіду впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) […]

42