Майстер-клас від шефа закладу “Оsama Sushi” Євгена Кравця

13 листопада 2024 р. відбувся майстер-клас від шефа закладу “Оsama Sushi” Євгена Кравця, який до того ж навчається на третьому у курсі спеціальності 181 “Харчові технології”.
Євген розповів слухачам чим відрізняються суші та роли, про особливості роботи сушиста, про тренди японської кухні в Україні. І, звичайно ж, поділився секретами приготування суші та ролів “Філадельфія сезам”, з лососем, тунцем, креветкою та вугрем.
На захід зібралося доволі багато поціновувачів японської кухні, – це і студенти 1-3 курсів, і співробітники університету, і слухачі курсу В2 “Гастрономія” проєкту RapidSkills. Після майстер-класу учасники насолоджувались довершеним смаком приготованих суші та ролів.
Дякуємо Євгену за цікаву зустріч і роботу, що дарує радість! Пишаємося успіхами наших студентів!





