Eng
125

Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу»

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

 Запрошуємо взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу», яка відбудеться у Полтавському університеті економіки і торгівлі 4 – 5 грудня 2023 року.

Метою конференції є обговорення результатів наукових досліджень у галузі інноваційних технологій та реалізації концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу, що спрямована на мінімізацію відходів господарської діяльності та збереження навколишнього середовища і ресурсів планети.

ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМИ КОНФЕРЕНЦІЇ

  1. Впровадження концепції Zero-waste в інноваційних технологіях харчових продуктів.
  2. Екологізація харчових виробництв та актуальні проблеми якості і безпечності харчової продукції.
  3. Реалізація концепції Zero-wаste в сфері готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Інформаційний лист

Information Letter

БІЛЬШЕ НОВИН