209
Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу»
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Запрошуємо взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу», яка відбудеться у Полтавському університеті економіки і торгівлі 4 – 5 грудня 2023 року.
Метою конференції є обговорення результатів наукових досліджень у галузі інноваційних технологій та реалізації концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу, що спрямована на мінімізацію відходів господарської діяльності та збереження навколишнього середовища і ресурсів планети.
ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМИ КОНФЕРЕНЦІЇ
- Впровадження концепції Zero-waste в інноваційних технологіях харчових продуктів.
- Екологізація харчових виробництв та актуальні проблеми якості і безпечності харчової продукції.
- Реалізація концепції Zero-wаste в сфері готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.