Eng
143

Підбірка програм професійних стажувань від компанії Профітім

Мрієш про Німеччину? Тоді лови нову підбірку програм професійних стажувань від компанії Профітім.

Види робіт: робота на лінії, контроль якості, фасування, пакування, комісіонування та етикетування продукцїї.

Зверніть увагу на те, що всі вказані вакансії доступні на період літніх канікул для студентів усіх курсів та спеціальностей. У нижчезазначені періоди доступні тільки для студентів спеціальності Харчові технології.

1. Завод по виготовленню лазаньї (м. Бітбург)

Оплата: 13 €/год (брутто).

Період роботи: квітень – червень 2022 р.

Вимоги: студенти 3-6 курсів спеціальності “Харчові технології” з базовими знаннями німецької та / або англійської мов.

2. Завод по виготовленню сосисок (м. Кьоннерн)

Оплата: 10,69 €/год (брутто).

Період роботи: квітень – червень 2022 р.

Вимоги: студенти 3-6 курсів спеціальності “Харчові технології”, вітається наявність водійського посвідчення категорії В.

3. Шоколадна фабрика (м. Шмалькальден)

Період роботи:

1 група – з січня по  березень 2022 р.,

2 група – з квітня по червень 2022 р.

Оплата: 9,60 €/год (брутто).

Вимоги: студенти 3-6 курсів спеціальності “Харчові технології” зі знанням німецької мови на рівні А2 – В2.

4. М’ясокомбінат Трініті (м. Бад-Бентхайм)

Період роботи: лютий – квітень 2022 р.

Оплата: 10,80 €/год (брутто)

Вимоги: студенти 3-6 курсів спеціальності “Харчові технології”.

Для участі в програмі реєструйся на сайті Профітім.

Телефон для довідок: 066 732 82 00

Більше актуальних вакансій шукайте в Інстаграм-профілі Профітім.

БІЛЬШЕ НОВИН