Підбірка програм професійних стажувань від компанії Профітім
Мрієш про Німеччину? Тоді лови нову підбірку програм професійних стажувань від компанії Профітім.
Види робіт: робота на лінії, контроль якості, фасування, пакування, комісіонування та етикетування продукцїї.
Зверніть увагу на те, що всі вказані вакансії доступні на період літніх канікул для студентів усіх курсів та спеціальностей. У нижчезазначені періоди доступні тільки для студентів спеціальності Харчові технології.
1. Завод по виготовленню лазаньї (м. Бітбург)
Оплата: 13 €/год (брутто).
Період роботи: квітень – червень 2022 р.
Вимоги: студенти 3-6 курсів спеціальності “Харчові технології” з базовими знаннями німецької та / або англійської мов.
2. Завод по виготовленню сосисок (м. Кьоннерн)
Оплата: 10,69 €/год (брутто).
Період роботи: квітень – червень 2022 р.
Вимоги: студенти 3-6 курсів спеціальності “Харчові технології”, вітається наявність водійського посвідчення категорії В.
3. Шоколадна фабрика (м. Шмалькальден)
Період роботи:
1 група – з січня по березень 2022 р.,
2 група – з квітня по червень 2022 р.
Оплата: 9,60 €/год (брутто).
Вимоги: студенти 3-6 курсів спеціальності “Харчові технології” зі знанням німецької мови на рівні А2 – В2.
4. М’ясокомбінат Трініті (м. Бад-Бентхайм)
Період роботи: лютий – квітень 2022 р.
Оплата: 10,80 €/год (брутто)
Вимоги: студенти 3-6 курсів спеціальності “Харчові технології”.
Для участі в програмі реєструйся на сайті Профітім.
Телефон для довідок: 066 732 82 00
Більше актуальних вакансій шукайте в Інстаграм-профілі Профітім.