Eng
27

Відбулися відпрацювання практичних та лабораторних робіт студентів спеціальності Харчові технології

Протягом тижня, згідно графіків консультацій викладачів кафедри ТХВРГ, відбулися відпрацювання практичних та лабораторних робіт з навчальних дисциплін поточного семестру студентами 1- 3 курсів спеціальності Харчові технології, які навчаються за індивідуальними графіками.

Разом з доцентами кафедри Горобець О.М, Гередчук А.М, Бородай А.Б., Молчановою Н.Ю., Наконечною Ю.Г, Чоні І.В., Гайворонською З.М. студенти опановували методики дослідження якості сировини рослинного і тваринного походження, проводили технологічні розрахунки. Окрім того, студенти отримали консультації щодо виконання індивідуальних завдань та організації виробничої практики. На кафедрі створюються усі необхідні умови для забезпечення якості освітніх послуг та ефективного балансу здобувачів вищої освіти між роботою та навчанням.

БІЛЬШЕ НОВИН