Eng

Записи по темі: Готельно-ресторанної та курортної справи

Студенти спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” в ГК “Буковель” — навчання та відпочинок на максимум!

Наші студенти не лише здобували цінний досвід і практичні знання в одній із найкращих локацій України, а й насолоджувалися яскравими моментами поза навчанням! Після занять вони мали можливість: Кататися на лижах та сноуборді на засніжених схилах; Відвідувати SPA-комплекси для повного релаксу; Досліджувати Карпати й дихати свіжим гірським повітрям. ГК “Буковель” дарує унікальний досвід поєднання навчання […]

Вітаємо з завершенням модулю “Housekeeping”!

11 грудня 2024 року студенти спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” успішно завершили навчання з модуля “Housekeeping”. Ми щиро дякуємо керівництву готелю Helios by Ribas за теплий прийом, сприятливу навчальну атмосферу та можливість здобути цінний практичний досвід. Окремі слова вдячності висловлюємо старшому тренеру Станіславі Подик за професійний підхід, терпіння та неймовірно цікаві заняття, які стали джерелом нових […]

Студенти спеціальності Готельно-ресторанна справа розпочали навчання з модуля “Housekeeping” в готелі Helios by Ribas

9 грудня 2024 року здобувачі першого (бакалаврського) та другого ( магістерського) рівнів вищої освіти під керівництвом завідувача кафедри, к.т.н., доцента Наталії Володимирівни Рогової, старших викладачів Світлани Сергіївни Рибакової та Світлани Олексіївни Дудник в готелі Helios by Ribas, ГК Буковель, Івано-Франківської області розпочали навчання з модуля “Housekeeping”. Навчання має на меті вдосконалення професійних навичок у сфері […]

Продовжуємо онлайн марафон  «Про вищу освіту» презентаціями Топ-спеціальностей для студентів закладів фахової передвищої освіти

Минулого тижня Полтавський університет економіки і торгівлі продовжив продовжив онлайн марафон  «Про вищу освіту» презентаціями Топ-спеціальностей для студентів закладів фахової передвищої освіти. До заходу активно долучаються студенти Полтавської, Житомирської, Дніпропетровської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської, Черкаської, Чернігівської областей та інші. 3 грудня  пройшла зустріч завідувачки кафедри готельно-ресторанної та курортної справи Наталії Рогової, гаранта бакалавського рівня вищої освіти ОП […]

Зустріч зі студентами фахових коледжів

3.12. 2024 р. пройшла зустріч директора ННІ заочно-дистанційної форми навчання ПУЕТ Шимановської В.Л., завідувача кафедри готельно-ресторанної та курортної справи доц. Рогової Н.В., гаранта бакалавського рівня вищої освіти ОП «Готельно-ресторанна справа» доц. Володько О.В. та голови студенської ради ПУЕТ, студента групи ГРС-32 Філіповського А.В. зі студентами фахових коледжів Херсонського, Харківського, Сумського та інших регіонів України. Зустріч […]

Проведено консультацію з навчальної дисципліни “Обладнання в готелях та ресторанах”

2 грудня 2024 року проведено консультацію для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з навчальної дисципліни “Обладнання в готелях та ресторанах” (викладач к.т.н., доцент Миронов Д.А.). Під час заходу були розглянуті ключові питання щодо роботи обладнання, технічного обслуговування, інноваційних рішень у сфері готельно-ресторанного бізнесу, а також особливості експлуатації техніки в умовах сучасних стандартів. Здобувачі мали […]

День професійної майстерності в ПУЕТ!

28 листопада 2024 року в Полтавському університеті економіки і торгівлі відбувся День професійної майстерності спеціальності «Готельно-ресторанна справа», який став справжнім святом творчості, інновацій,  професіоналізму студентів та викладачів кафедри готельно-ресторанної та курортної справи. Захід відвідали не лише студенти університету, а й учні шкіл, ліцеїв, гімназій та студенти коледжів, які мали можливість поринути у світ сучасного сервісу […]

Відбулися консультації з навчальних дисциплін “Івент-заходи у сфері гостинності” та “Основи культури гостинності і споживання їжі”

27 листопада 2024 року відбулися консультації з навчальних дисциплін “Івент-заходи у сфері гостинності” (викладач к.т.н., доцент Положишникова Л.О.) та “Основи культури гостинності і споживання їжі” (старший викладач Кущ Л.І.) для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Під час зустрічей здобувачі освіти мали можливість поставити запитання, отримати розгорнуті відповіді від викладачів, а також обговорити ключові теми, […]

Консультація з навчальної дисципліни “Основи барної справи”

26 листопада 2024 року відбулася консультація з навчальної дисципліни “Основи барної справи” (викладач Рибакова С.С.) для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Під час консультації були розглянуті основні аспекти організації роботи бару, принципи роботи сомельє, а також сучасні тенденції у сфері барної справи. Здобувачі отримали відповіді на питання, пов’язані з професійною підготовкою, організацією обслуговування споживачів […]

Зустріч гаранта освітньої програми “Готельно-ресторанна справа” зі здобувачами-бакалаврами

25 листопада 2024 року відбулася зустріч гаранта освітньої програми “Готельно-ресторанна справа”, кандидата технічних наук, доцента Володько Ольги Василівни, зі здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. У ході заходу було обговорено актуальні питання, пов’язані з організацією навчального процесу, підготовкою до екзаменаційної сесії та дотриманням принципів академічної доброчесності. Особливу увагу приділили важливості дотримання норм академічної доброчесності, що […]