Eng

Записи по темі: Технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу гостинно приймав учнів Вацiвської фiлiї iменi В.Тюріна Терешкiвського ліцею

Факультет товарознавства, торгівлі та маркетингу гостинно приймав учнів 7-9 класів Вацiвської фiлiї I-II ступенів iменi В. Тюріна Терешкiвського лiцею Полтавського району. Хімічили зі старшим викладачем кафедри товарознавства, біотехнології експертизи та митної справи Гнітій Надією Володимирівною, досліджували якість харчових продуктів та побутової хімії. Усім було цікаво, запрошуємо ще.

Студенти ПУЕТ долучилися до програми розвитку молодіжного підприємництва в Україні

З метою реалізації спільної ініціативи Міністерства освіти і науки України та YEP щодо розвитку підприємницьких клубів в українських закладах вищої освіти з 10 по 12 листопада 2018 року в м. Київ буде проведено тренінг для представників університетів, які подали заявки на участь у проекті та роботі підприємницького клубу StartUp club PUET. У рамках підписаного Меморандуму щодо створення в університеті стартап-клубу […]

Акредитаційна експертиза щодо оцінювання відповідності освітньої діяльності державним вимогам щодо акредитації з підготовки фахівців спеціальності «Технології в ресторанному господарстві»

З 16 по 18 січня 2017 року у Вищому навчальному закладі Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» проводиться акредитаційна експертиза щодо оцінювання відповідності освітньої діяльності державним вимогам щодо акредитації з підготовки фахівців спеціальності 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві» (181 «Харчові технології» освітня програма «Технології в ресторанному господарстві») за ступенем магістра експертною комісією у складі: Тележенко […]

Студенти ПУЕТ брали участь в організації свята на філософському факультеті

Студенти ПУЕТ факультету харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного бізнесу прийняли участь в організації свята в ХНУ імені В. Н. Каразіна з нагоди 15-річчя філософського факультету, яке проходило 23 грудня 2016 року. Аліна Штефан (випускниця 2015 р.) та Еліна Хіміч (ГРСм-61) підготували кенді бар від імені факультету. Філософська діяльність є одним із пріоритетних напрямків розвитку особистості, […]

ПОЛТАВСЬКИЙ КУЛІНАРНИЙ КОНКУРС «ТВОРЧІ, ВМІЛІ, ЗАВЗЯТІ»

30 листопада 2016 року з нагоди тижня факультету харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного бізнесу в Полтавському університеті економіки і торгівлі вперше відбувся Полтавський кулінарний конкурс. Мета конкурсу –  підвищення індивідуальної майстерності, удосконалення традиційних і нових технологій, упровадження прогресивних методів їх приготування, обмін досвідом роботи. У змаганні взяли участь команди Полтавського професійного ліцею, Полтавського вищого професійного […]

Вітаємо з перемогою у ІІ Міжнародному кулінарному фестивалі «BESTCookFEST-2016»!

Міжнародний кулінарний фестиваль «BESTCооkFEST» – знаковий кулінарний та гастрономічний конкурс серед професіоналів (кухарів, готельєрів, рестораторів, кондитерів, постачальників HoReCa), які прагнуть постійно вдосконалювати професійні компетентності та практичні навички, збагачувати набутий досвід із кулінарного й кондитерського мистецтва.  Полтавський університет економіки і торгівлі в конкурсній програмі фестивалю гідно представила команда факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у […]

Випуск студентів ПУЕТ 2016

30 червня у Вищому навчальному закладі Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» відбувся випуск фахівців у сфері економіки, підприємництва, менеджменту, обслуговування, харчових та інформаційних технологій. Полтавський університет економіки і торгівлі – вищий навчальний заклад із широкою мережею міжнародних контактів та стійким авторитетом у вітчизняній і зарубіжній науково-економічній сфері, осередок якісної підготовки висококваліфікованих фахівців, отже бути […]