Вітаємо з перемогою у ІІ Міжнародному кулінарному фестивалі «BESTCookFEST-2016»!
Міжнародний кулінарний фестиваль «BESTCооkFEST» – знаковий кулінарний та гастрономічний конкурс серед професіоналів (кухарів, готельєрів, рестораторів, кондитерів, постачальників HoReCa), які прагнуть постійно вдосконалювати професійні компетентності та практичні навички, збагачувати набутий досвід із кулінарного й кондитерського мистецтва.
Полтавський університет економіки і торгівлі в конкурсній програмі фестивалю гідно представила команда факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у складі: Інни Міхньович і Катерини Моргун (гр. ТХ-41), а також Валерія Приходька (гр. ТРГ- 61 м).
Наші студенти презентували свої роботи в Арт-класах: «Художня робота з тіста» та «Робота із шоколаду».
Золоті медалі отримали Інна Міхньович і Катерина Моргун.
Щиро вітаємо з перемогою студентів, викладачів та співробітників кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства!
Нових вам творчих злетів і перемог!