159
Магія кулінарії під час шкільних канікул

Нам дуже приємно, що магія кулінарного мистецтва так подобається молоді!
Це була справжня кулінарна феєрія!
27 березня кафедра харчових виробництв і ресторанного господарства провела цікавий та смачний майстер-клас для учнів девʼятих та десятих класів ліцею 14 «Здоровʼя», які разом з класними керівниками Юлією Ступкою, Яніною Бліновою та Альбіною Косенко відвідали Полтавський університет економіки і торгівлі.⠀
Майстрині кафедри харчових виробництв і ресторанного господарства знають, чим зацікавити аудиторію!
Майстер-клас «Молекулярна кухня» провела завідувач кафедри Олександра Горобець.
Учні вчилися готувати солодку яєчню та канапки зі штучної ікри, яку теж виготовляли самі!
А потім відбувалась дегустація власних страв.
Дякуємо, що обираєте #ПУЕТ







