Eng
130

Безкоштовне навчання з впровадження системи НАССР від Європейського проєкту Еразмус+: Набір учасників триває!

Україна продовжує активно рухатися вперед у впровадженні сучасних стандартів управління безпечністю харчових продуктів. Важливим кроком у цьому напрямку є навчання з системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) за європейським досвідом, яке надається безкоштовно в рамках проєкту “Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР” за підтримки Програми Еразмус+.

Метою цього курсу є поширення європейського досвіду впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) відповідно до вимог Угоди про асоціацію України та ЄС. Учасники цього курсу будуть мати змогу оволодіти сучасними методами та навичками управління безпечністю харчових продуктів, що сприятиме покращенню якості та безпечності продукції.

Для кого цей курс:

Участь у цій програмі можуть взяти:

  • Працівники операторів ринку харчових продуктів, які прагнуть покращити систему управління безпечністю своєї продукції.
  • Особи, які планують відкрити бізнес у сфері харчових продуктів і бажають знати, як забезпечити безпечність своєї продукції.
  • Всі, хто зацікавлений у темі безпечності харчових продуктів та має мотивацію вивчити це питання глибше.

Умови участі та реєстрація:

Для того, щоб прийняти участь у цьому навчанні, необхідно відповідати наступним вимогам:

  • Мати чітку мотивацію для участі у програмі навчання.
  • Зобов’язатися пройти всю програму навчання.

Реєстрація триває до 12:00 год. 19 жовтня 2023 року.

Термін навчання запланований на 21-22.10.2023 року та 28-29.10.2023 року, з 10:00 до 17:00, і проводитиметься у формі онлайн-занять. Зверніть увагу, що кількість місць обмежена, і перевага надається учасникам з Полтавської області.

Після успішного завершення навчання учасники матимуть можливість отримати електронний сертифікат на 4 ECTS, що стане цінним додатком до їхнього професійного резюме.

Для реєстрації та отримання додаткової інформації звертайтеся до Аліни Ткаченко, керівника проєкту, за номером 0501477401. Також, ви можете зареєструватися за посиланням https://forms.gle/HR5tJ2VKJ6c2APA2A

Не пропустіть цей унікальний шанс отримати безкоштовне навчання та долучитися до поширення європейського досвіду впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів. Реєструйтесь прямо зараз та станьте частиною цієї цінної ініціативи!

БІЛЬШЕ НОВИН