Долучаємося до реформування шкільного харчування
Директор інституту денної освіти, керівник “Школи НАССР” Полтавського університету економіки і торгівлі Аліна Ткаченко провела навчання з організації шкільного харчування, дотримання гігієнічних вимог та впровадження системи НАССР у закладах освіти у рамках проєкту “Підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання у сфері організації роботи та підвищення кваліфікації кадрів для шкільних їдалень”. Проєкт реалізовується за підтримки Швейцарії Міністерством освіти і науки та організаціями “CultFood” і “National Foodservice Association”. Мета проєкту – підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання закладів професійної освіти для організації роботи курсів з підвищення кваліфікації кухарів їдалень закладів загальної середньої освіти в рамках реформи шкільного харчування.
Матеріал може використовуватись педагогічними працівниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які на своїй базі організовують центри підвищення кваліфікації для кухарів шкільних їдалень.