Eng
127

Долучаємося до реформування шкільного харчування

Директор інституту денної освіти, керівник “Школи НАССР” Полтавського університету економіки і торгівлі Аліна Ткаченко  провела навчання з організації шкільного харчування, дотримання гігієнічних вимог та впровадження системи НАССР у закладах освіти  у рамках проєкту “Підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання у сфері організації роботи та підвищення кваліфікації кадрів для шкільних їдалень”. Проєкт реалізовується за підтримки Швейцарії Міністерством освіти і науки та організаціями “CultFood” і “National Foodservice Association”.  Мета проєкту  – підвищення кваліфікації майстрів виробничого навчання закладів професійної освіти для організації роботи курсів з підвищення кваліфікації кухарів їдалень закладів  загальної середньої освіти в рамках реформи шкільного харчування.

Матеріал може використовуватись педагогічними працівниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які на своїй базі організовують центри підвищення кваліфікації для кухарів шкільних їдалень. 

БІЛЬШЕ НОВИН