Круглий стіл “Європейський досвід впровадження системи НАССР”: Ділимося знаннями та надбаннями
Шановні друзі та колеги! 8 листопада о 10:00 розпочнеться надзвичайно важливий круглий стіл, присвячений обговоренню європейського досвіду впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР). Це онлайн захід, який неодмінно залишить слід в сфері безпеки харчування в Україні!
Тема обговорення:
Круглий стіл об’єднає представників державних органів, громадських організацій, наукових установ та підприємницьких структур, які діляться своїми знаннями та досвідом з впровадження та розвитку системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) згідно європейських стандартів.
Програма заходу:
10:00 – 10:05: Вітальне слово від Олексія Нестулі, ректора ПУЕТ
10:05 – 10:20: Презентація результатів проєкту “Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР” від Аліни Ткаченко, керівника “Школи НАССР” ПУЕТ
10:20 – 10:25: Виступ представників Держпродспоживслужби (тему уточнюється)
10:25 – 10:40: Презентація ГС “Асоціація НАССР” від Владислава Веремеєнка, голови ГС “Асоціація НАССР”
10:40 – 10:55: Проблеми та виклики впровадження системи НАССР для фермерських господарств від Катерини Скрильник, голови фермерського господарства “Фортуна 2015” та керівника “Родинної сироварні Скрильників”
10:55 – 11:10: Проблеми та виклики впровадження системи НАССР для крафтових виробників від Романа Камалетдінова, голови ГО “Асоціація крафтових виробників Полтавщини”
11:10 – 11:25: Питання сертифікації операторів ринку харчових продуктів від Наталії Катеренчук, фахівця із сертифікації ISO 22000, FSSC 22000
11:25 – 12:00: Вільна дискусія, де кожен учасник може висловити свою думку та поставити питання експертам.
Участь у круглому столі є безкоштовною, і всі учасники гарантовано отримають електронний сертифікат на 0,2 ECTS (за умови попередньої реєстрації).
Ваша активна участь обов’язково буде винагороджена!Не пропустіть цей шанс приєднатися до важливого обговорення та ділитися своїми знаннями щодо управління безпечністю харчових продуктів. Разом ми можемо зробити наше харчування безпечнішим та якіснішим.
Приєднуйтеся до нас 8 листопада о 10:00 та станьте частиною цього важливого діалогу.