Лекція для керівників закладів освіти Полтавської області
В період з 1.10.2024 по 24.10.2024 завідувач кафедри Технологій харчових виробництв і ресторанного господарства ПУЕТ Олександра Михайлівна Горобець прочитала лекцію на тему «Норми харчування в закладах освiти. Загальнi правила проведення бракеражу готових страв та виробiв» для керівників закладів освіти Полтавської області. Дана активність була організована з метою виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 14.05.2024 року № 674 «Про затвердження Типової освітньої програми підвищення кваліфікації керівників закладів освіти за напрямом «Впровадження реформи шкільного харчування» за підтримки Полтавської академії неперервної освіти ім. М.В. Остроградського. Слухачі були поділені на 11 навчальних груп, лекція читалась в онлайн форматі на платформі Google Meet.
Окрім викладення основної інформації стосовно реформи шкільного харчування Олександра Михайлівна обмінювалась контактами з слухачами та наголошувала на можливостях довгострокової співпраці кафедри з навчальними закладами, щодо поглиблення знань серед учнів та їх батьків з основ раціонального та безпечного харчування в рамках посилення профорієнтаційної роботи.