Eng
37

Майстер-клас з приготування коктейлів

30.06.2024 р. на кафедрі ТХВРГ відбувся майстер-клас з приготування коктейлів, який провів студент 1 курсу освітньої програми “Ресторанні технології” Андрій Іладій. На даний час Андрій працює старшим барменом ресторану “Forest” готельно-ресторанного комплексу “Verholy Relax Park”. Під час майстер-класу він розповів про свій досвід з розробки нових рецептур коктейлів, особливості технології безалкогольних і алкогольних коктейлів, необхідні компетенції і навички для успішної роботи бармена. Ну і звичайно викладачі та студенти продегустували виготовлені коктейлі: авторський “Мелон сауер”, класичний “Віскі сауер” і гастрономічний коктейль “Бладі мері”.

Дякуємо Андрію за цікавий і смачний майстер-клас! Пишаємося нашими активними студентами, які успішно поєднують навчання і роботу за фахом, a також вносять свій вклад у формування гастрономічної культури Полтави. Бажаємо успіхів!

1785
БІЛЬШЕ НОВИН