Майстер-клас з виготовлення сирів
20 вересня 2023 р. у рамках дисциплін “Крафтові технології ” та “Харчові технології” відбувся практичний майстер-клас з виготовлення сирів групи Pasta Fillatta, під час якого студенти спеціальності 181 Харчові технології під керівництвом доцентки кафедри Гередчук А.М. розібрали асортимент сичугових сирів та особливості їх виробництва, а разом з майстринею сироварної справи Кісельовою Ю.В. виготовили моцареллу. Також студенти мали змогу скуштувати сири скаморца, валенсе, пікодон, альпаж, філадельфія, лабне.
Усі учасники отримали неймовірну насолоду від вишуканих крафтових сирів та базові знання з технології сировиробництва! Щиро вдячні пані Юлії за відкритість, професійність, щирість і неймовірну майстерність! Бажаємо подальших успіхів та реалізації омріяного!