Продовжуємо співпрацю зі стейкхолдерами
3.10.2024 р. відбувся майстер-клас від шеф-кухаря ресторану “Хмільний” Юрія Сточного, який продемонстрував технологію популярних та вишуканих страв – стейк “Рібай” (з перцевим соусом, цибулевим конфітюром та карамелізованими томатами) і салат з креветками, йогуртово-лаймовим соусом та арахісовим праліне.
Під час майстер-класу шеф розповів студентам про особливості і показники якості м’яса для стейків, показав декілька способів приготування соусів для отримання різних текстур і смаків, а також поділився власним досвідом відкриття ресторанів. Усі учасники змогли продегустувати страви від шефа та отримати цінні поради щодо організації ресторанного бізнесу.
Хочемо подякувати Юрію за ту енергію, професіоналізм, щирість і позитив, яким він поділився з учасниками. Бажаємо успішних проектів, вдячних гостей, талановитих співробітників і щасливого мирного майбутнього!