ПУЕТ долучається до реалізації реформування шкільного харчування

11 квітня директор інституту денної освіти Аліна Ткаченко виступила з доповіддю про реформу шкільного харчування на круглому столі «Культура здорового способу життя. Механізми формування особистої відповідальності за власну безпеку та здоровʼя”, який було організовано у рамках відзначення Всесвітнього дня здоровʼя Полтавською академією неперервної освіти ім. М. В. Остроградського. У роботі круглого столу взяли участь понад 40 учасників з Полтавської області. Під час доповіді були зазначені основні напрямки реформи шкільного харчування. Стратегія реформування шкільного харчування на 2023-2027 роки передбачає кілька векторів: розвиток кадрового потенціалу; відновлення та модернізацію харчоблоків закладів освіти; фінансову підтримку; здорове харчування у закладах освіти; промоцію культури здорового харчування під час війни;
Промоція культури здорового харчування є одним з головних напрямків роботи у школах. ПУЕТ долучається до нього шляхом проведення різних майстер-класів, “Ночі науки”, “Малої академії юних полтавців”, курсу “Я хочу жити в якісному світі “, а також різноманітних промо-акцій зі споживчої грамотності. Тож, запрошуємо до співпраці заклади освіти, батьків, громадські організації.
