У ПУЕТ за підтримки Полтавської облдержадміністрації відбулися тренінги «Упровадження системи НАССР для бізнесу»
У рамках централізованих заходів Комплексної програми розвитку малого та середнього підприємництва в Полтавській області, що розроблені та впроваджуються Полтавською обласною державною адміністрацією на 2017–2020 на базі Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», 9–11 грудня відбулися тренінги-семінари для операторів ринку харчових продуктів «Упровадження системи НАССР для бізнесу». Загалом було проведено п’ять тренінгів, у яких узяли участь майже 200 операторів ринку харчових продуктів з усієї області, – представники ресторанів, магазинів, виробничих підприємств тощо. Спікерами під час проведення тренінгів виступили доцент кафедри товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи Олена Горячова й декан факультету товарознавства, торгівлі та маркетингу Аліна Ткаченко. Спікери є тренерами науково-тренінгової лабораторії «Школа НАССР», яка працює в університеті вже майже рік. До заходу залучили головного спеціаліста відділу безпечності харчових продуктів Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Катеренчук Наталію Миколаївну, яка надала роз’яснення щодо законодавчих аспектів упровадження системи НАССР.