77
Воркшоп “Food-бізнес: про що треба знати початківцям”

Плануєте відкрити власний food-бізнес? Чи вже працюєте у сфері, але хочете уникнути помилок та краще розуміти вимоги до харчових підприємств?
На воркшопі ви дізнаєтесь:
- Хто такий оператор ринку харчових продуктів?
- Як зареєструвати свою діяльність у Держпродспоживслужбі?
- Що таке експлуатаційний дозвіл і кому він потрібен?
- Які базові знання з санітарії та гігієни необхідно мати перед початком роботи?
- Як побудувати систему НАССР із нуля?
- Які види перевірок бувають і як до них підготуватися?
Цей воркшоп — це must-have для всіх, хто прагне організувати безпечний і успішний бізнес у сфері харчових продуктів.
Спікерка — Аліна Ткаченко – фундаторка «Школи НАССР» Полтавського університету економіки і торгівлі
Реєстрація — за посиланням
Тривалість: 2 години
8 січня, 18:00-20:00
Полтава, вул. Соборності, 45А. Центр Дія.Бізнес