Eng
77

Воркшоп “Food-бізнес: про що треба знати початківцям”

Плануєте відкрити власний food-бізнес? Чи вже працюєте у сфері, але хочете уникнути помилок та краще розуміти вимоги до харчових підприємств?

На воркшопі ви дізнаєтесь:

  • Хто такий оператор ринку харчових продуктів?
  • Як зареєструвати свою діяльність у Держпродспоживслужбі?
  • Що таке експлуатаційний дозвіл і кому він потрібен?
  • Які базові знання з санітарії та гігієни необхідно мати перед початком роботи?
  • Як побудувати систему НАССР із нуля?
  • Які види перевірок бувають і як до них підготуватися?

Цей воркшоп — це must-have для всіх, хто прагне організувати безпечний і успішний бізнес у сфері харчових продуктів.

Спікерка — Аліна Ткаченко – фундаторка «Школи НАССР» Полтавського університету економіки і торгівлі

Реєстрація — за посиланням

Тривалість: 2 години

8 січня, 18:00-20:00

Полтава, вул. Соборності, 45А. Центр Дія.Бізнес

БІЛЬШЕ НОВИН