Eng
37

Виїзні заняття на виробництві

Виїзні заняття на виробництві є постійною практикою кафедри ТХВРГ #ПУЕТ , адже вони допомагають закріпити теоретичні знання, відпрацювати технологію в виробничих умовах, здобути практичні навички та підвищити якість підготовки інженерів-технологів. Тож 22.05.2024 р. в рамках теми “Технологія шоколаду та цукерок” навчальної дисципліни Харчові технології, студенти другого курсу та викладачі кафедри відвідали крафтову майстерню шоколаду “Afrodiziak”, де власноруч спробували зробити шоколадні цукерки. Засновниця шоколадної майстерні Вікторія Подольська розповіла про шлях створення кондитерської, вимоги до сировини і готової продукції, особливості технології крафтового шоколаду, обладнання, асортимент продукції та організацію крафтового бізнесу. Студенти спробували темперувати шоколад, глазурувати і оздоблювати цукерки. Ну і звичайно, найкращий момент – це дегустація. Захід був наповнений щирим спілкуванням та приємними емоціями.

Щиро дякуємо працівникам крафтової майстерні шоколаду “Afrodiziak” за відкритість і цікавий екскурс у шоколадне виробництво, отриманий досвід і смачну продукцію. Бажаємо процвітання Вашій справі та мирного неба!