Eng
210

Знання – це скарб, а ключ до нього – практична підготовка

У сучасному світі, де конкуренція в готельно-ресторанній індустрії стає все більш загостреною, ключовим фактором успіху для молодих фахівців є не лише теоретична підготовка, але й практичний досвід. Саме тому, особливістю освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» ПУЕТ є практико-орієнтоване навчання, яке спрямоване на розвиток професійних вмінь і навичок за профілем програми та сприяє отриманню та впровадженню практичного досвіду для прийняття самостійних рішень у конкретних виробничих ситуаціях.

Здобувачі освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» мають можливість пройти виробничі практики та стажування у провідних готелях та ресторанах України та за кордоном. Так, у січні 2024 р. – лютому 2024 р. виробнича, організаційна (міжнародна) та комплексна бакалаврська практики проходили у готелях «Pirin Golf Hotel and Spa», «Penelope Palace», «І-Hotel», «The Club House», «Bavaro» Республіки Болгарії; готелі «Delphin Deluxe Resort», Туреччини; готелі «Orso Blanko» м. Пескасероллі, Італія, «Park Hotel Paglianza Paradiso», Італія; у кав’ярні «Coffee Baza» м. Батумі, Грузія, що дало можливість здобувачам  отримати навички світового рівня у галузі готельно-ресторанного бізнесу, удосконалити рівень іноземних мов і комунікативні здібності.

Гостинно приймали наших здобувачів і  вітчизняні баз практик: пекарня «Привіт, це Круасан», ресторан «Криниця», кав’ярні «Druzi», «Кавун», «Wake up», «КоХо», ПАБі «Кришка», готель «Алмаз», розважальний комплекс «Grazy Land» м. Полтава, готельно-ресторанний комплекс Корчма «Сита Хата» с. Хоружі, Решетилівського району, Полтавської області, ресторан «Гостинний двір» смт. Нові Санжари, Полтавської області, кафе «Тет-а-тет» м. Охтирка, Сумської області, кафе «Grill’яж» м. Пирятин, Полтавської області, кафе «Бірюза», м. Біла церква, Київської області, ресторан «Чумгак» смт. Драбів, Черкаської області, готельно-ресторанний комплекс «Morvell» м. Київ, ПАБ «Перший волонтерський» м. Луцьк та багато інших готельно-ресторанних підприємств та баз відпочинку.

Бажаємо здобувачам ОП «Готельно-ресторанна справа» подальших успіхів та самореалізації і віримо, що вони будуть затребуваними фахівцями не тільки для повоєнного відновлення і сталого розвитку готельно-ресторанного бізнесу України, а і  для міжнародного ринку праці!!!

БІЛЬШЕ НОВИН