Eng

Записи по темі: Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)

Круглий стіл “Європейський досвід впровадження системи НАССР”: Ділимося знаннями та надбаннями

Круглий стіл об'єднає представників державних органів, громадських організацій, наукових установ та підприємницьких структур, які діляться своїми знаннями та досвідом з впровадження та розвитку системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) згідно європейських стандартів.

165

Безкоштовне навчання з впровадження системи НАССР від Європейського проєкту Еразмус+: Набір учасників триває!

Україна продовжує активно рухатися вперед у впровадженні сучасних стандартів управління безпечністю харчових продуктів. Важливим кроком у цьому напрямку є навчання з системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) за європейським досвідом, яке надається безкоштовно в рамках проєкту “Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР” за підтримки Програми Еразмус+. Метою цього курсу є поширення європейського […]

129

Про підсумки другого року проекту Еразмус+ «Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)»

15 грудня 2021 року відбулося підсумкове заняття  за курсом «Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)». Навчальний курс був створений та імплементується в рамках реалізації проекту Жан Моне Модуль Програми Європейського Союзу Еразмус+. Проект з 2020 року реалізує Полтавський університет економіки і торгівлі. Понад 60 операторів ринку харчових продуктів з усієї України пройшли […]

212

У Полтавському університеті підвели підсумки другого року проєкту Еразмус+ про систему безпечності харчових продуктів

15 грудня 2021 року відбулося підсумкове заняття за курсом “Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)”. Навчальний курс був створений та імплементується в рамках реалізації проекту Жан Моне Модуль Програми Європейського Союзу Еразмус+. Проект з 2020 року реалізує Полтавський університет економіки і торгівлі. Понад 60 операторів ринку харчових продуктів з усієї України пройшли […]

130

Полтавців запрошують на безкоштовне навчання за курсом «Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР»

Оголошено відбір учасників безкоштовне навчання за курсом «Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР». Про це повідомили у Полтавському університеті економіки і торгівлі. Навчання здійснюється в рамках реалізації проекту «Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР» 621189-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE Програми Еразмус+. Мета курсу: поширення європейського досвіду впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) […]

120

ПУЕТ оголосив відбір учасників на безкоштовне навчання про впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів

Метою курсу є поширення європейського досвіду впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) у рамках виконання вимог Угоди про асоціацію України та ЄС. У зв’язку з необхідністю виконання зобов’язань України відповідно до Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, реформування системи державного контролю за якістю та безпекою харчових продуктів набуло принципового значення, оскільки забезпечує […]

146

Про підсумки першого року проекту Еразмус+ «Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)»

22 квітня 2021 року відбулося підсумкове заняття  за проектом Еразмус+ Жан Моне Модуль «Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)». Проект з 2020 року реалізує Полтавський університет економіки і торгівлі. 32 учасники – оператори ринку харчових продуктів з усієї України пройшли навчання за програмою. Серед учасників – представники різних сфер ринку харчової продукції, […]

134

У Полтаві стартував європейський проект з навчання по впровадженню системи НАССР

2 березня 2021 року відбулося відкриття проекту «Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)». Цей проект реалізується Полтавським університетом економіки і торгівлі в рамках програми Європейського Союзу Еразмус+. Завдання проекту полягають у поширенні європейського досвіду управління безпечністю харчових продуктів на принципах HACCP та навчання виробників продуктів харчування з європейського досвіду та європейських вимог у […]

142

Оголошуємо відбір учасників на безкоштовне навчання за курсом “Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР”

Навчання здійснюється в рамках реалізації проекту  “Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР”  621189-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE Програми Еразмус+  Участь у програмі можуть взяти: працівники операторів ринку харчових продуктів особи, що планують відкрити бізнес у сфері харчових продуктів учасники мають чітку мотивацію участі у програмі навчання учасники беруть на себе зобов’язання пройти всю програму навчання (120 […]

85