Eng
TOP NEWS

Оновлено алгоритм отримання державних грантів на навчання

Шановні вступники 2024 року на освітній ступінь бакалавр, які вступили на денну форму навчання та мають право на отримання державного гранту на навчання! 13 вересня уряд ухвалив зміни до Постанови про реалізацію пілотного проєкту щодо надання державних грантів на здобуття вищої освіти. Важливо: критерії для надання державних грантів та їхні суми не змінюються. Відтепер оновлений […]

195
ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ
TOP NEWS

Отримайте кваліфіковану допомогу з отримання дублікатів документів про освіту: важлива інформація та контакти для звернень

З питань щодо замовлення дублікатів документів про вищу освіту (диплома або додатка до диплома). З питань щодо не відображення  документів про вищу освіту в застосунку Дія  звертатися

2446
ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ
TOP NEWS

У ПУЕТ презентували основні трансформаційні зміни системи вищої освіти в Україні

Система вищої освіти в України нині перебуває в стані постійної трансформації. Йдеться насамперед про цифровізацію, запровадження міждисциплінарних освітніх програм та інтернаціоналізацію. Ці нововведення мають зробити освітній процес доступнішим, гнучкішим до вимог ринку праці та інтегрувати в наші заклади вищої освіти кращі світові практики. Яку модель розвитку обрати, які аспекти інституційної акредитації найактуальніші, новації у системі […]

1374
ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Ви переглядаете тег: Кафедра Технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

Майстер-клас від учасника телевізійного шоу “Майстер-шеф”

16.05.2024 р. в рамках Марафону з якості #ПУЕТ на кафедрі ТХВРГ відбувся майстер-клас від нашого випускника, учасника телевізійного шоу “Майстер-шеф” та амбітного кулінара Олександра Козярчука. Олександр приготував відому автентичну страву Західних регіонів України – палюшки з грибним соусом. Здається проста страва з картоплі, але в руках віртуозного кулінара, вона стала справжнім ресторанним шедевром – тут […]

129

Відбувся VI Полтавський кулінарний конкурс

15 травня 2024 року відбувся VI Полтавський кулінарний конкурс! Нарешті відбулася подія, яку ми чекали декілька років – у ПУЕТ пройшов VI Полтавський кулінарний конкурс, в якому юні і амбітні кулінари демонстрували свою майстерність і професійні навички, творчість і креативність! Учасників конкурсу привітали проректор з науково-педагогічної роботи Олександр Манжура та директорка навчально-наукового інституту денної освіти […]

101

Марафон з якості в ПУЕТ: VI Полтавський кулінарний конкурс «Творчі, вмілі, завзяті»!

Шановні науково-педагогічні працівники й студенти закладів вищої та професійно-технічної освіти! В рамках марафону з якості в ПУЕТ кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства ПУЕТ запрошує юних кулінарів до участі в VI-му Полтавському кулінарному конкурсі «Творчі, вмілі, завзяті»! Дата проведення конкурсу: 15.05. 2024 р. Час: 10:00-15:00 год. Місце: ПУЕТ (м. Полтава, вул. Івана Банка (Коваля), […]

171

Здобутки наших науковців

Викладачі кафедри ТХВРГ ПУЕТ завжди займають активну позицію та постійно долучаються до суспільно важливих ініціатив. Так, в.о. завідуючої кафедри ТХВРГ ПУЕТ Олександра Горобець ввійшла до колективу розробників Збірника рецептур страв, рекомендованих для харчування дітей в закладах освіти, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку та закладах соціального захисту, що був підготовлений у межах Стратегії реформування системи шкільного […]

168

Практична підготовка – сходинка до успішного майбутнього інженерів-технологів

В сучасних умовах зростає роль інженерів-технологів. Вони повинні володіти відповідними знаннями, уміннями, навичками, які дозволяють впроваджувати і ефективно застосовувати на практиці сучасні технології та високопродуктивне обладнання, що виробляє високоякісні харчові продукти, бути здатними керувати складними процесами на підприємствах переробної галузі, удосконалювати і розробляти прогресивні технології виробництва продукції ресторанного господарства. Виробнича практика сприяє формуванню особистості майбутнього […]

111

Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу»

4-5 грудня 2023 року відбулася Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу», організована кафедрою технологій харчових виробництв і ресторанного господарства Полтавського університету економіки і торгівлі #ПУЕТ. Програма конференції передбачала висвітлення питань з трьох напрямків: впровадження концепції Zero-waste в інноваційних технологіях харчових продуктів; екологізації […]

449

Стажування студентів спеціальності Харчові технології (Юлія Подойнік та Марії Литвин) на чолі з доценткою кафедри Горобець О.М. у Литві

Перший день стажування в м.Клайпеда (Литва) був доволі насичений та почався з презентації навчальних закладів.  Свої ВНЗ презентували студенти з Польщі, Чехії, Естонії та Греції. Далі була командна робота над презентаціями, в який потрібно висвітлити певну проблематику.  про це згодом) А потім було найцікавіше – робота в лаборатоії. Нашим завданням було приготування чипсів зі шкіри риби. […]

294

Вітаємо з перемогою в Чемпіонаті України з кулінарного мистецтва

25-26 жовтня викладачі та студенти кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства ПУЕТ приймали участь у Чемпіонаті України з кулінарного мистецтва, де учасники зі всієї України змагались у 13 номінаціях в 2 вікових групах : юніори ( до 23 років ) та професіонали ( від 23 років ). Великою радістю та здобутком колективу стало визнання […]

219

Майстер-клас з фуд-флористики

У рамках Тижня кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства  ПУЕТ, для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» відбувся практичний майстер-клас з фуд-флористики – тобто створення композицій з квітів і фруктів. АНЖЕЛА БОРОДАЙ – доцент кафедри технології харчових виробництв і ресторанного господарства:  Сьогодні у нас тут 1 і 2 курси. Ми запропонували на вибір – створюватимемо […]

297