Eng
TOP NEWS

Оновлено алгоритм отримання державних грантів на навчання

Шановні вступники 2024 року на освітній ступінь бакалавр, які вступили на денну форму навчання та мають право на отримання державного гранту на навчання! 13 вересня уряд ухвалив зміни до Постанови про реалізацію пілотного проєкту щодо надання державних грантів на здобуття вищої освіти. Важливо: критерії для надання державних грантів та їхні суми не змінюються. Відтепер оновлений […]

186
ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ
TOP NEWS

Отримайте кваліфіковану допомогу з отримання дублікатів документів про освіту: важлива інформація та контакти для звернень

З питань щодо замовлення дублікатів документів про вищу освіту (диплома або додатка до диплома). З питань щодо не відображення  документів про вищу освіту в застосунку Дія  звертатися

2430
ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ
TOP NEWS

У ПУЕТ презентували основні трансформаційні зміни системи вищої освіти в Україні

Система вищої освіти в України нині перебуває в стані постійної трансформації. Йдеться насамперед про цифровізацію, запровадження міждисциплінарних освітніх програм та інтернаціоналізацію. Ці нововведення мають зробити освітній процес доступнішим, гнучкішим до вимог ринку праці та інтегрувати в наші заклади вищої освіти кращі світові практики. Яку модель розвитку обрати, які аспекти інституційної акредитації найактуальніші, новації у системі […]

1367
ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Ви переглядаете тег: Кафедра Технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

Майстер-клас з розпису пряників на тему – “Патріотичні мотиви”

23 жовтня на кафедру технології харчового виробництва та ресторанного господарства Полтавського університету економіки і торгівлі завітали учні 10 та 11 класів Полтавської загальноосвітньої школи № 4. Вони взяли участь в майстер-класі з розпису пряників на тему – “Патріотичні мотиви”. Навчала дітей підбирати інгредієнти, кольори для художнього розпису смаколиків та готувати глазур майстер виробничого навчання Валентина […]

347

Гостьова лекція на тему:” Тарілка здорового харчування”

У рамках навчальної дисципліни “Food-коучинг у харчуванні” 4.10.2023 р. відбулася гостьова лекція від власниці жіночих фітнес-клубів FitCurves у Полтаві та спеціаліста зі здорового харчування (нутриціолога) Олександри Бейерлейн на тему:” Тарілка здорового харчування”. Пані Олександра розповіла про своє навчання, життєвий шлях, розвиток улюбленої справи. Під час лекції студенти спеціальності 181 Харчові технології почули цікаву інформацію про […]

237

Гостьова лекція від власниці крафтового виробництва молока і молочних продуктів Катерини Скрильник

У рамках навчальної дисципліни “Крафтові технології” 25.09.2023 р. відбулася гостьова лекція від власниці сімейного крафтового виробництва молока і молочних продуктів “Молочна ферма Скрильників” (село Бутенки Полтавського району) Катерини Скрильник на тему “Організація крафтової сироварні”. Пані Катерина зі всією відкритістю розповіла про свій життєвий шлях, про розвиток улюбленої справи і про виклики, з якими стикаються маленькі […]

347

Майстер-клас з виготовлення сирів

20 вересня 2023 р. у рамках дисциплін “Крафтові технології ” та “Харчові технології” відбувся практичний майстер-клас з виготовлення сирів групи Pasta Fillatta, під час якого студенти спеціальності 181 Харчові технології під керівництвом доцентки кафедри Гередчук А.М. розібрали асортимент сичугових сирів та особливості їх виробництва, а разом з майстринею сироварної справи Кісельовою Ю.В. виготовили моцареллу. Також […]

170

Кольцова Вероніка: «Неймовірно рада що вступила саме в ПУЕТ на  Харчові технології»

Наші першокурсники – активні, креативні, цілеспрямовані! За перші тижні навчання вони встигли познайомитись з університетом, відвідати перші заняття, знайти друзів та однодумців і навіть з’їздити до рідної школи та поділитися першими враженнями про студентське життя в університеті! Кольцова Вероніка поділилася  з нам  своїми враженнями від студентського життя: «Я навчаюся в університеті лише три тижні, але […]

215

Майстер-клас з виготовлення зефірних квітів

12 квітня 2023 року на кафедрі технологій харчових виробництв і ресторанного господарства #ПУЕТ відбувся майстер-клас з виготовлення зефірних квітів для оздоблення Великодніх пасочок. Високу майстерність в зефірній флористиці демонструвала студентка 3 курсу групи ХТІ б-31 Юлія Подойнік! Завдяки наявності в нашому університеті високотехнологічних аудиторій, до заходу змогли долучитися більше 20 учасників в офлайн та більше […]

125