Спеціальність |
Ступінь підготовки |
Бакалаврат |
Магістратура |
Доктор філософії |
A1 Освітні науки |
|
Освіта дорослих |
|
B11 Філологія (за спеціалізацією B11.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська) |
Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська |
Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська |
|
C1 Економіка та міжнародні економічні відносини |
Економіка |
Економіка підприємства |
Економіка |
Управління персоналом міжнародних корпорацій |
Економіка управління персоналом |
Міжнародні економічні відносини |
Міжнародні економічні відносини |
C4 Психологія / D3 Менеджмент |
|
Психологія в менеджменті та бізнесі |
|
D1 Облік і оподаткування |
Облік і аудит |
Облік і аудит |
|
D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок |
Фінанси, банківська справа та страхування |
Фінанси і кредит |
|
D3 Менеджмент |
Бізнес-адміністрування |
Бізнес-адміністрування |
Менеджмент |
Менеджмент |
Менеджмент і адміністрування |
D4 Публічне управління та адміністрування |
|
Публічне адміністрування |
|
D5 Маркетинг |
Маркетинг |
Маркетинг |
|
Інтернет маркетинг |
D7 Торгівля |
Товарознавство і торговельне підприємництво |
Товарознавство і комерційна діяльність |
|
Експертиза та митна справа |
Товарознавство та експертиза в митній справі |
Підприємництво, торгівля та логістика |
Публічні закупівлі |
|
Логістичний менеджмент |
D8 Право |
Право |
Право |
|
F3 Комп’ютерні науки |
Комп’ютерні науки |
Комп’ютерні науки |
|
G13 Харчові технології |
Ресторанні технології |
Технології в ресторанному господарстві |
|
Харчові технології та інженерія |
Технології зберігання, консервування та переробки м’яса |
|
Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції |
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг |
Готельно-ресторанна справа |
Готельно-ресторанна справа |
|
J3 Туризм та рекреація |
Туризм |
Туризм |
|