Eng
TOP NEWS

ВСТУПНИКУ 2026!

Бажаєте успішно скласти НМТ? Не експериментуйте – завітайте до ПУЕТ! У Полтавському університеті економіки і торгівлі з 1 жовтня 2025 року до 30 квітня 2026 року діють довгострокові курси підготовки до НМТ. Формат: заняття в аудиторіях, групи до 15 осіб. Предмети на вибір: українська мова математика історія України англійська мова Викладання здійснюють досвідчені викладачі ПУЕТ […]

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ
TOP NEWS

Встигни стати студентом у 2025 році!

Полтавський університет економіки і торгівліоголошує додатковий набір на бакалаврат! Якісна освіта, практика, можливості! Доступна вартість навчання, стажування, міжнародні програми. Зручний кампус та гнучкі формати навчання – все для тебе! Реєстрація заяв вступників до 14 вересня 2025 року. Зарахування вступників до 20 вересня 2025 року. Змінюй своє майбутнє! Дій зараз! Приймальна комісія ПУЕТ працює щодня: 8:00-18:00 […]

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ
TOP NEWS

ПУЕТ ПІДТВЕРДИВ СВОЄ ЛІДЕРСТВО СЕРЕД ПРИВАТНИХ ЗВО УКРАЇНИ У МІЖНАРОДНОМУ РЕЙТИНГУ WEBOMETRICS RANKING OF WORLD’S  UNIVERSITIES JANUARY 2025

Національна дослідницька рада Іспанії опублікувала чергову редакцію міжнародного рейтингу університетів світу Webometrics Ranking of World’s Universities January 2025. Згідно з результатами рейтингу Webometrics Ranking of World’s Universities January 2025 (Edition 2025.1.0 beta v2) Полтавський університет економіки і торгівлі посідає першу сходинку серед приватних закладів вищої освіти України. Січневе видання 2025 року включає майже 32 000 вищих навчальних закладів […]

TOP NEWS

Оновлено алгоритм отримання державних грантів на навчання

Шановні вступники 2024 року на освітній ступінь бакалавр, які вступили на денну форму навчання та мають право на отримання державного гранту на навчання! 13 вересня уряд ухвалив зміни до Постанови про реалізацію пілотного проєкту щодо надання державних грантів на здобуття вищої освіти. Важливо: критерії для надання державних грантів та їхні суми не змінюються. Відтепер оновлений […]

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ
TOP NEWS

Отримайте кваліфіковану допомогу з отримання дублікатів документів про освіту: важлива інформація та контакти для звернень

З питань щодо замовлення дублікатів документів про вищу освіту (диплома або додатка до диплома). З питань щодо не відображення  документів про вищу освіту в застосунку Дія  звертатися

Ви переглядаете тег: Кафедра Технологій харчових виробництв і ресторанного господарства

Стажування студентів спеціальності Харчові технології (Юлія Подойнік та Марії Литвин) на чолі з доценткою кафедри Горобець О.М. у Литві

Перший день стажування в м.Клайпеда (Литва) був доволі насичений та почався з презентації навчальних закладів.  Свої ВНЗ презентували студенти з Польщі, Чехії, Естонії та Греції. Далі була командна робота над презентаціями, в який потрібно висвітлити певну проблематику.  про це згодом) А потім було найцікавіше – робота в лаборатоії. Нашим завданням було приготування чипсів зі шкіри риби. […]

Вітаємо з перемогою в Чемпіонаті України з кулінарного мистецтва

25-26 жовтня викладачі та студенти кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства ПУЕТ приймали участь у Чемпіонаті України з кулінарного мистецтва, де учасники зі всієї України змагались у 13 номінаціях в 2 вікових групах : юніори ( до 23 років ) та професіонали ( від 23 років ). Великою радістю та здобутком колективу стало визнання […]

Майстер-клас з фуд-флористики

У рамках Тижня кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства  ПУЕТ, для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» відбувся практичний майстер-клас з фуд-флористики – тобто створення композицій з квітів і фруктів. АНЖЕЛА БОРОДАЙ – доцент кафедри технології харчових виробництв і ресторанного господарства:  Сьогодні у нас тут 1 і 2 курси. Ми запропонували на вибір – створюватимемо […]

Майстер-клас з розпису пряників на тему – “Патріотичні мотиви”

23 жовтня на кафедру технології харчового виробництва та ресторанного господарства Полтавського університету економіки і торгівлі завітали учні 10 та 11 класів Полтавської загальноосвітньої школи № 4. Вони взяли участь в майстер-класі з розпису пряників на тему – “Патріотичні мотиви”. Навчала дітей підбирати інгредієнти, кольори для художнього розпису смаколиків та готувати глазур майстер виробничого навчання Валентина […]

Гостьова лекція на тему:” Тарілка здорового харчування”

У рамках навчальної дисципліни “Food-коучинг у харчуванні” 4.10.2023 р. відбулася гостьова лекція від власниці жіночих фітнес-клубів FitCurves у Полтаві та спеціаліста зі здорового харчування (нутриціолога) Олександри Бейерлейн на тему:” Тарілка здорового харчування”. Пані Олександра розповіла про своє навчання, життєвий шлях, розвиток улюбленої справи. Під час лекції студенти спеціальності 181 Харчові технології почули цікаву інформацію про […]

Гостьова лекція від власниці крафтового виробництва молока і молочних продуктів Катерини Скрильник

У рамках навчальної дисципліни “Крафтові технології” 25.09.2023 р. відбулася гостьова лекція від власниці сімейного крафтового виробництва молока і молочних продуктів “Молочна ферма Скрильників” (село Бутенки Полтавського району) Катерини Скрильник на тему “Організація крафтової сироварні”. Пані Катерина зі всією відкритістю розповіла про свій життєвий шлях, про розвиток улюбленої справи і про виклики, з якими стикаються маленькі […]

Майстер-клас з виготовлення сирів

20 вересня 2023 р. у рамках дисциплін “Крафтові технології ” та “Харчові технології” відбувся практичний майстер-клас з виготовлення сирів групи Pasta Fillatta, під час якого студенти спеціальності 181 Харчові технології під керівництвом доцентки кафедри Гередчук А.М. розібрали асортимент сичугових сирів та особливості їх виробництва, а разом з майстринею сироварної справи Кісельовою Ю.В. виготовили моцареллу. Також […]

Кольцова Вероніка: «Неймовірно рада що вступила саме в ПУЕТ на  Харчові технології»

Наші першокурсники – активні, креативні, цілеспрямовані! За перші тижні навчання вони встигли познайомитись з університетом, відвідати перші заняття, знайти друзів та однодумців і навіть з’їздити до рідної школи та поділитися першими враженнями про студентське життя в університеті! Кольцова Вероніка поділилася  з нам  своїми враженнями від студентського життя: «Я навчаюся в університеті лише три тижні, але […]

Майстер-клас з виготовлення зефірних квітів

12 квітня 2023 року на кафедрі технологій харчових виробництв і ресторанного господарства #ПУЕТ відбувся майстер-клас з виготовлення зефірних квітів для оздоблення Великодніх пасочок. Високу майстерність в зефірній флористиці демонструвала студентка 3 курсу групи ХТІ б-31 Юлія Подойнік! Завдяки наявності в нашому університеті високотехнологічних аудиторій, до заходу змогли долучитися більше 20 учасників в офлайн та більше […]